Merkle BZ 500.32/20.12.201.005 S.V (143958) AHP БЛОК ЦИЛИНДАР

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.32/20.12.201.005 S.V (143958) AHP БЛОК ЦИЛИНДАР по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.32/20.12.201.005 S.V (143958) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.32/20.12.201.005 S.V (143958) како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.32/20.12.201.005 S.V (143958)
Внатрешен код 4734986
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Цртеж број 13.60063.04 Тип на блок цилиндар тип цилиндар ознака BZ 500 Дијаметар на клипот 32 mm дијаметар прачка 20 mm Дизајн 12 = 4 монтажни дупки, спуштени на задниот дел, О-прстен врска на предната страна Функција на владата 201 = двојно дејство 5 мм мозочен удар Специјален S = специјален цилиндар, различен од стандардот AHP Вид на запечатување на Витон - до макс. 180° C. макс. работен притисок 400 bar
Тежина 1.55

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи