Merkle BZ 500.32/20.33.201.095 S.E3NF.NS40.V

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.32/20.33.201.095 S.E3NF.NS40.V по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.32/20.33.201.095 S.E3NF.NS40.V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.32/20.33.201.095 S.E3NF.NS40.V како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.32/20.33.201.095 S.E3NF.NS40.V
Внатрешен код 4857250
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 256202 Цртеж број 13.74512.14 Тип на блок цилиндар тип на цилиндар ознака БЗ 500 Дијаметар на клипот 32 mm дијаметар прачка 20 мм Дизајн 33 = монтажни дупки на страна, врска со О-прстен на страната Тип на функција 201 = двојно дејство 95 мм мозочен удар Специјален S = специјален цилиндар, отстапувајќи од стандардот AHP Витон тип на запечатување - до макс. 180° C E3NF пропустлив = 180° пропустлив на врската, неразбирлив макс. работен притисок 400 бари Жлеб/прилог NS = жлеб, депресија за завртки DIN912 спроти жлебот h2: позиција на жлебот 40 мм
Тежина 4.1

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи