Merkle BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 AHP-ЦИЛИНДАР БЛОК

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 331.56 7 - 9 Недели

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 AHP-ЦИЛИНДАР БЛОК по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407
Внатрешен код 3815593
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации AHP БЛОК ЦИЛИНДАР Тип на блок цилиндар тип на цилиндар ознака БЗ 500 Дијаметар на клипот 32 mm дијаметар прачка 20 мм Дизајн 77 = 01+02 = 4 монтажни дупки, спуштени од двете страни, врска: конец на цевката Тип на функција 201 = двојно дејствување Центар 25 мм макс. работен притисок 500 бар
Тежина 1.95

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи