Merkle BZ 500.63/40.02.201.050 G4.V.Z AHP БЛОК ЦИЛИНДАР

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.63/40.02.201.050 G4.V.Z AHP БЛОК ЦИЛИНДАР по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.63/40.02.201.050 G4.V.Z , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.63/40.02.201.050 G4.V.Z како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.63/40.02.201.050 G4.V.Z
Внатрешен код 4878900
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 292250 Тип на блок цилиндар тип на цилиндар ознака БЗ 500 Дијаметар на клипот 63 mm дијаметар на шипка 40 mm Дизајн 02 = 4 дупки за монтирање, спуштени на задната страна, врска: цевка конец Тип на функција 201 = двојно дејство Центар 50 мм Тип на запечатување Витон - до макс. 180°C Центрирачка лига Z = Центрирачка лига макс. работен притисок 500 бари Крај на клипната шипка G4 = со безбедносен навој во согласност со 5.533.04 и DIN 913 навој игла
Тежина 9.25

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи