Merkle BZN 500.16/10.76.201.040 B0.Y17.E2.V Блок цилиндар со прекинувач за близина

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 817.5 8 - 10 Недели

qr_code
Набавете го производот Merkle BZN 500.16/10.76.201.040 B0.Y17.E2.V Блок цилиндар со прекинувач за близина по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZN 500.16/10.76.201.040 B0.Y17.E2.V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZN 500.16/10.76.201.040 B0.Y17.E2.V како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZN 500.16/10.76.201.040 B0.Y17.E2.V
Внатрешен код 4967625

Технички спецификации

Технички спецификации Царинска тарифа бр./ потекло 84122180/DE Член 352557 AHP БЛОК ЦИЛИНДАР Тип блок цилиндар со прекинувач за близина тип на цилиндар ознака БЗН 500 Дијаметар на клипот 16 mm Дијаметар на лентата 10 мм Дизајн 76 = 4 аксијални монтажни дупки без депресија, врска: цевка конец Тип на функција 201 = двојно дејство Центар 40 мм Точка на прекинувач B0 = точка на прекинување во крајна положба од двете страни Тип на прекинувач Y17 = индуктивен прекинувач за близина ± 100° C/500 бар Тип на запечатување Витон - до макс. 180°C Вентилација E2 = вентилирање 90° десно од врската макс. работен притисок 320 бари (според АХП 20164882)
Тежина 1.68

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи