Merkle BZN 500.32/20.77.201.025 S0/K1.Y17.C.V Хидрауличен цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZN 500.32/20.77.201.025 S0/K1.Y17.C.V Хидрауличен цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZN 500.32/20.77.201.025 S0/K1.Y17.C.V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZN 500.32/20.77.201.025 S0/K1.Y17.C.V како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZN 500.32/20.77.201.025 S0/K1.Y17.C.V
Внатрешен код 4663640
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации 311362 Тип блок цилиндар со сензор за близина тип цилиндар ознака 500 БЗН Дијаметар на клипот 32 mm Дијаметар на прачка 20 mm Дизајн 77 = 01+02 = 4 монтажни дупки, спуштени на двете страни, врска: цевка конец Тип на функција 201 = двојно дејство Мозочен удар 25 мм Точка на прекинување на страната на шипката 0 mm, страна на клипот 1 mm пред крајната положба Тип на прекинувач Y17C = индуктивен прекинувач за близина ± 120° C/500 бар Вид на запечатување на Витон - до 180° C. макс. работен притисок 320 бар
Тежина 2.5

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи