Merkle BZN 500.50/32.02.204.060 B0.Y18 (366501) Hydraulic cylinder

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZN 500.50/32.02.204.060 B0.Y18 (366501) Hydraulic cylinder по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZN 500.50/32.02.204.060 B0.Y18 (366501) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZN 500.50/32.02.204.060 B0.Y18 (366501) како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZN 500.50/32.02.204.060 B0.Y18 (366501)
Внатрешен код 218277
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип блок цилиндар со прекинувач за близина тип цилиндар ознака 500 БЗН Дијаметар на клипот 50 mm дијаметар прачка 32 mm Дизајн 02 = 4 монтажни дупки, спуштени на задниот дел, врска: цевка конец Режим на работа 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни 60 мм мозочен удар Точка на прекинување B0 = точка на прекинувач во крајна положба од двете страни Тип на прекинувач Y18 = индуктивен прекинувач за близина ± 100° C/500 бар макс. работен притисок 320 бар
Тежина 10.87

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи