Merkle BZN 500.50/32.03.201.100 B0.Y18.V AHP блок цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZN 500.50/32.03.201.100 B0.Y18.V AHP блок цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZN 500.50/32.03.201.100 B0.Y18.V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZN 500.50/32.03.201.100 B0.Y18.V како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZN 500.50/32.03.201.100 B0.Y18.V
Внатрешен код 4968859
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 382081 Тип блок цилиндар со прекинувач за близина тип на цилиндар ознака БЗН 500 Дијаметар на клипот 50 mm Дијаметар на лентата 32 мм Дизајн 03 = монтажни дупки на страните, врска: навој на цевки Тип на функција 201 = двојно дејство Мозочен удар 100 мм Точка на прекинување B0 = точка на прекинување во крајна положба од двете страни Тип на прекинувач Y18 = индуктивен прекинувач за близина ± 100° C/500 бар Тип на запечатување Витон - до макс. 180°C макс. работен притисок 320 бари
Тежина 9.94

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи