Merkle BZN 500.50/32.05.201.070 B0.N20 Блокирај цилиндар со прекинувач за близина

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZN 500.50/32.05.201.070 B0.N20 Блокирај цилиндар со прекинувач за близина по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZN 500.50/32.05.201.070 B0.N20 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZN 500.50/32.05.201.070 B0.N20 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZN 500.50/32.05.201.070 B0.N20
Внатрешен код 1813175
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Класификација: 51--050032-0521-070Б0Н20 Дијаметар на клипот 50 mm дијаметар прачка 32 mm Дизајн 05 = монтирање на задниот навој, врска: навој на цевката Функциски режим 201 = двојно дејство Мозочен удар 70 мм Точка на прекинување Точка на прекинување во крајна положба од двете страни Тип на кабел до прекинувачот N20 = аголен приклучок со 3m кабел до макс. 80° C макс. работен притисок 320 бар
Тежина 8.8

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи