Merkle BZP 501.25/16.12.201.030 Y15.P2.Z

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZP 501.25/16.12.201.030 Y15.P2.Z по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZP 501.25/16.12.201.030 Y15.P2.Z , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZP 501.25/16.12.201.030 Y15.P2.Z како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZP 501.25/16.12.201.030 Y15.P2.Z
Внатрешен код 4795875
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 367992 AHP БЛОК ЦИЛИНДАР Напишете блок цилиндар со прилагодување на чувствувањето на положбата тип цилиндар ознака BZP 501 Дијаметар на клипот 25 mm Бар дијаметар 16mm Дизајн 12 = 4 монтажни дупки, спуштени на задниот дел, О-прстен врска на предната страна Функциски режим 201 = двојно дејство Мозочен удар 30 мм Прекинувач тип Y15 = Индуктивен сензор за близина - 70° C Сензор за позиција на прекинувачот: P2 Центрирање јака Z = центрирање јака макс. работен притисок 400 bar
Тежина 2

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи