Merkle BZR 500.50/32.02.201.020 3.L

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZR 500.50/32.02.201.020 3.L по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZR 500.50/32.02.201.020 3.L , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZR 500.50/32.02.201.020 3.L како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZR 500.50/32.02.201.020 3.L
Внатрешен код 4908984
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип блок цилиндар со вграден прекинувач за положба тип на цилиндар ознака БЗР 500 Дијаметар на клипот 50 mm Дијаметар на лентата 32 мм Дизајн 02 = 4 дупки за монтирање, спуштени во задниот дел, врска: цевка конец Тип на функција 201 = двојно дејство Мозочен удар 20 мм Позиција на прекинувачот 3 - верзија од левата страна pos. -ABFR.До макс. 80° C макс. работен притисок 500 бари
Тежина 5.2

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи