Merkle BZR 500.63/40.02.201.050 2.L.V.Z

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZR 500.63/40.02.201.050 2.L.V.Z по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZR 500.63/40.02.201.050 2.L.V.Z , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZR 500.63/40.02.201.050 2.L.V.Z како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZR 500.63/40.02.201.050 2.L.V.Z
Внатрешен код 4862480
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип на блок цилиндар со прекинувач за позиција во линија тип на цилиндар ознака БЗР 500 Дијаметар на клипот 63 mm дијаметар прачка 40 мм Дизајн 02 = 4 монтажни дупки, спуштени одзади, врска: конец на цевката Тип на функција 201 = двојно дејствување 50 мм мозочен удар Витон тип на запечатување - до макс. 180° C Позиција на прекинувачот 2 - лева верзија Поз. -abfr.до макс. 80° C Центрирање Бунд Z = Центрирање Бунд макс. работен притисок 500 бар
Тежина 1

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи