Merkle DFZ 250.32/20.15.204.170 AHP хидрауличен цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle DFZ 250.32/20.15.204.170 AHP хидрауличен цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DFZ 250.32/20.15.204.170 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DFZ 250.32/20.15.204.170 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел DFZ 250.32/20.15.204.170
Внатрешен код 4855353
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип двојна цевка цилиндар тип на цилиндар ознака ДФЗ 250 Дијаметар на клипот 32 mm дијаметар прачка 20 мм Дизајн 15 = прирабница на дното, врски со О-прстен на предната страна Функционален тип 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни Hub 170 мм макс. работен притисок 250 бари
Тежина 5.5

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи