Merkle DHZ 160.125/70.22.204.150 S.AA11.EE44.DD22

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle DHZ 160.125/70.22.204.150 S.AA11.EE44.DD22 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DHZ 160.125/70.22.204.150 S.AA11.EE44.DD22 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DHZ 160.125/70.22.204.150 S.AA11.EE44.DD22 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел DHZ 160.125/70.22.204.150 S.AA11.EE44.DD22
Внатрешен код 4811369
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 121015 AHP хидрауличен цилиндар Цртеж број 13.56080.24 Тип DIN цилиндар 160bar тип цилиндар ознака ДХЗ 160 дијаметар клипот 125 mm дијаметар прачка 70 mm Дизајн 22 = тркалезна прирабница на предната страна Тип на функција 204 = двојно дејство со амортизирање на крајната положба од двете страни мозочен удар 150 мм Специјален S = специјален цилиндар, различен од стандардот AHP Вентилација EE44 = вентилациона завртка на главата и долната страна во положба 4 Позиција амортизација DD22 = амортизацијата завртка на главата страна и на дното страна на позиција 2 Врската е променета AA11 = цевка конец врска на главата и на дното страна до позиција 1 макс. работен притисок 160 bar (во согласност со АХП 20029462)
Тежина 90

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи