Merkle DHZ 250.50/36.08.204.250 S.AA66.DD11.EM55.RA

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle DHZ 250.50/36.08.204.250 S.AA66.DD11.EM55.RA по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DHZ 250.50/36.08.204.250 S.AA66.DD11.EM55.RA , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DHZ 250.50/36.08.204.250 S.AA66.DD11.EM55.RA како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел DHZ 250.50/36.08.204.250 S.AA66.DD11.EM55.RA
Внатрешен код 4805240
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 368487 AHP хидрауличен цилиндар Цртеж број 13.57275.13 Тип DIN цилиндар 250bar тип цилиндар ознака ДХЗ 250 Дијаметар на клипот 50 mm дијаметар прачка 36 mm Тип 08 = заден вртлив држач Режим на работа 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни 250 мм мозочен удар Специјален S = специјален цилиндар, различен од стандардот AHP EM55 пропустливи = вентилација завртка на главата и на дното страна pos. 5 со мини мерење врска Позиција амортизација DD11 = амортизација завртка на страната на главата во позиција 1 и на долната страна во позиција 1 Врска промени AA66 = цевка конец конец врска на главата и на дното страна во позиција 6 макс. работен притисок 250 бар Заштита од корозија RA = насликана сообраќајна жолта RAL 1023
Тежина 18.3

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи