Merkle HZ 250.100/60.02.201.350 S (067786) AHP хидрауличен цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle HZ 250.100/60.02.201.350 S (067786) AHP хидрауличен цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HZ 250.100/60.02.201.350 S (067786) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HZ 250.100/60.02.201.350 S (067786) како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел HZ 250.100/60.02.201.350 S (067786)
Внатрешен код 4693777
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Цртеж број 13.40662.44 Тип на хидрауличен цилиндар Тип на цилиндар HZ 250 100 mm дијаметар клипот дијаметар прачка 60 mm Дизајн 02 = монтирање на предната прирабница Вид на функција 201 = двојно дејство Мозочен удар 350 мм Специјален S = специјален цилиндар, отстапувајќи од стандардот AHP макс. работен притисок 250 бар Заптивки: Стандардна Desma
Тежина 38.3

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи