Merkle HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 ЦИЛИНДАР

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 876.34 7 - 9 Недели

qr_code
Набавете го производот Merkle HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 ЦИЛИНДАР по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721
Внатрешен код 1223920
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип хидрауличен цилиндар тип на цилиндар ознака 250 ХЦ Дијаметар на клипот 32 mm дијаметар на шипка 20 мм Дизајн 04 = предни и средишни агли Тип на функција 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни Центар 550 мм Специјален S = специјален цилиндар, отстапувајќи од AHP стандардот макс. работен притисок 250 бари
Тежина 6

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи

Ознаки на производи

HZ250.32/20/550.04.204S .