Merkle HZ 250.40/25.001.201.040 M1.V хидрауличен цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle HZ 250.40/25.001.201.040 M1.V хидрауличен цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HZ 250.40/25.001.201.040 M1.V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HZ 250.40/25.001.201.040 M1.V како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел HZ 250.40/25.001.201.040 M1.V
Внатрешен код 4730396
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации тип цилиндар ознака HZ 250 Дијаметар на клипот 40 mm дијаметар прачка 25 mm Тип 001 = предна монтажна нишка Функција на владата 201 = двојно дејство 40 мм мозочен удар Вид на запечатување на Витон - до макс. 180° C. Клипот прачка крајот стандард внатрешна нишка Кстг. WW/должина g2 = М16, g3 = 25 мм Настрешница бар L2 18 mm
Тежина 3

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи