Merkle HZN 160.32/16.02.204.180 B0.Y18.E.V (361715) AHP хидрауличен цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle HZN 160.32/16.02.204.180 B0.Y18.E.V (361715) AHP хидрауличен цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HZN 160.32/16.02.204.180 B0.Y18.E.V (361715) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HZN 160.32/16.02.204.180 B0.Y18.E.V (361715) како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел HZN 160.32/16.02.204.180 B0.Y18.E.V (361715)
Внатрешен код 4715022
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип хидрауличен цилиндар со прекинувач за близина Тип на цилиндар HZN 160 Дијаметар на клипот 32 mm Дијаметар на шипката 16мм Дизајн 02 = монтажа на предната прирабница Начин на работа 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни Мозочен удар 180 мм Точка на прекинување B0 = точка на прекинувач во крајна положба од двете страни Тип на прекинувач Y18 = индуктивен прекинувач за близина ± 100° C/500 бар Вид на запечатување на Витон - до макс. 180° C. Вентилација Вентилација 180° за поврзување макс. работен притисок 160 bar
Тежина 2.75

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи