Mersen A130UD71LLI450 Осигурувач

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 379.84 12 - 14 Недели

qr_code

Набавете го производот Mersen A130UD71LLI450 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот A130UD71LLI450 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот A130UD71LLI450 како и сите производи на Mersen од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mersen . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
T300512 / PC73UD12C900TF € 525.45 10 - 12 Недели
A480T2E € 487.96 7 - 9 Недели
A70P700-4 € 1184.16 13 - 15 Недели
F330239 € 182.17 5 - 7 Недели
A50QS250-4 € 299.55 7 - 9 Недели
7.5 URD 44 TTQF 2200 € 821.41 15 - 17 Недели
P220077 / PS273PREMCPS € 683.12 13 - 15 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mersen
Земја
Број на дел A130UD71LLI450
Внатрешен код 4943276
Прилагоден код 85351000

Технички спецификации

Технички спецификации НА 130 ГОДИНИ 71 ЛИЛИ 0450
Тежина 0.541

Каталози

Ознаки на брендот

Ferraz

Ferraz Shawmut

Gould Shawmut

M. Schneider (Mersen)

Mersen (Ferraz Shawmut)

Осигурувачи, Осигурувачи, Четки, Колектори и Ленти