Mersen A15QS200-4 Осигурувач за заштита на полупроводници

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 209.59 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Mersen A15QS200-4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот A15QS200-4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот A15QS200-4 како и сите производи на Mersen од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mersen . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
A480T2E € 487.96 7 - 9 Недели
A70P700-4 € 1203.79 13 - 15 Недели
F330239 € 182.17 5 - 7 Недели
A50QS250-4 € 303.72 7 - 9 Недели
7.5 URD 44 TTQF 2200 € 821.41 15 - 17 Недели
P220077 / PS273PREMCPS € 683.12 13 - 15 Недели
83060250 / GMD-230V € 1576.77 15 - 17 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mersen
Земја
Број на дел A15QS200-4
Внатрешен код 3376263
Прилагоден код 85361090

Технички спецификации

Технички спецификации Брзо дејствување, 100kA AC/50kA DC, 150VAC/DC, 200A
Тежина 0.74

Ознаки на брендот

Ferraz

Ferraz Shawmut

Gould Shawmut

M. Schneider (Mersen)

Mersen (Ferraz Shawmut)

Осигурувачи, Осигурувачи, Четки, Колектори и Ленти