Mersen A70P700-4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 1209.26 13 - 15 Недели

qr_code

Набавете го производот Mersen A70P700-4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот A70P700-4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот A70P700-4 како и сите производи на Mersen од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mersen . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
A480T2E € 487.96 7 - 9 Недели
A70P700-4 € 1209.26 13 - 15 Недели
A50QS250-4 € 300.08 7 - 9 Недели
7.5 URD 44 TTQF 2200 € 821.41 15 - 17 Недели
P220077 / PS273PREMCPS € 683.12 13 - 15 Недели
83060250 / GMD-230V € 1576.86 15 - 17 Недели
A15QS200-4 € 207.32 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mersen
Земја
Број на дел A70P700-4
Внатрешен код 1476727

Технички спецификации

Технички спецификации Каталог бр. /Каталог-бр.: М218948 Произведено во/Складирани во Мексико Хармонизација код/инчен Тарифброј: 85361090
Тежина 1.9

Каталози

Ознаки на брендот

Ferraz

Ferraz Shawmut

Gould Shawmut

M. Schneider (Mersen)

Mersen (Ferraz Shawmut)

Осигурувачи, Осигурувачи, Четки, Колектори и Ленти