Mersen C079490 DC плоштад тело осигурач

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Mersen C079490 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот C079490 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот C079490 како и сите производи на Mersen од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mersen . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
A480T2E € 487.96 7 - 9 Недели
A70P700-4 € 1209.26 13 - 15 Недели
A50QS250-4 € 300.08 7 - 9 Недели
7.5 URD 44 TTQF 2200 € 821.41 15 - 17 Недели
P220077 / PS273PREMCPS € 683.12 13 - 15 Недели
83060250 / GMD-230V € 1576.86 15 - 17 Недели
A15QS200-4 € 207.32 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mersen
Земја
Број на дел C079490
Внатрешен код 1951520
Прилагоден код 85351000

Технички спецификации

Технички спецификации Номинален напон DC IEC 4200 V Ампер рејтинг 40 А Брзина/Карактеристична AR Големина на осигурувачи 600 Завртка за монтирање Расчистување на i2t при номинален напон 480 A²s Дисипација на моќност при номинална тековна вредност 100 W Детали за дизајнот SRE Индикација систем Да Индикација систем Тип Напаѓачот Врска/терминален материјал сребрен месинг Конекција/терминал тип L држачи Тело/изолационен материјал Керамички
Тежина 1.37

Каталози

Ознаки на брендот

Ferraz

Ferraz Shawmut

Gould Shawmut

M. Schneider (Mersen)

Mersen (Ferraz Shawmut)

Осигурувачи, Осигурувачи, Четки, Колектори и Ленти