Mersen Cat. Nr. DN000UB69V125V, Y330025 (1 Pack = 1 x 3 pcs.) КВАДРАТНО ТЕЛО СО ГОЛЕМА БРЗИНА ОСИГУРУВАЧ

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Mersen Cat. Nr. DN000UB69V125V, Y330025 (1 Pack = 1 x 3 pcs.) по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот Cat. Nr. DN000UB69V125V, Y330025 (1 Pack = 1 x 3 pcs.) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот Cat. Nr. DN000UB69V125V, Y330025 (1 Pack = 1 x 3 pcs.) како и сите производи на Mersen од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mersen . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
A480T2E € 487.96 7 - 9 Недели
A70P700-4 € 1209.26 13 - 15 Недели
A50QS250-4 € 300.08 7 - 9 Недели
7.5 URD 44 TTQF 2200 € 821.41 15 - 17 Недели
P220077 / PS273PREMCPS € 683.12 13 - 15 Недели
83060250 / GMD-230V € 1576.86 15 - 17 Недели
A15QS200-4 € 207.32 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mersen
Земја
Број на дел Cat. Nr. DN000UB69V125V, Y330025 (1 Pack = 1 x 3 pcs.)
Внатрешен код 1802978

Технички спецификации

Технички спецификации 6.9 УРБ 000 Д08 В 125
Тежина 2.63

Ознаки на брендот

Ferraz

Ferraz Shawmut

Gould Shawmut

M. Schneider (Mersen)

Mersen (Ferraz Shawmut)

Осигурувачи, Осигурувачи, Четки, Колектори и Ленти