Mha zentgraf Топчести вентили

Можете да купите висококвалитетни производи од брендот Mha Zentgraf ( Топчести вентили ) по пристапни цени во Македонија . Mha Zentgraf е само еден од многуте брендови од нашата програма. Вие може да ги набавите сите индустриски делови преку нас. Ние со гаранција продаваме само нови, оригинални и неупотребувани производи. Ние ги доставуваме вашите нарачки по најдобра цена и брза услуга до вашата врата со локалните курири кои ги работиме првенствено во индустриските градови Скопје, Битола, Кавадарци, Пробишип, Охрид, Велес, Кичево, Тетово, Виница, Гевгелија, Прилеп, Штип и Дебар. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mha Zentgraf . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Целта на Енапарт како локален добавувач е да Ве услужи со најдобрите цени за бараните производи со помош на своите претставништва што се лоцирани во 14 земји ширум светот.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MKHP SAE/SAEFS210 – DN 32 M10 € 479.64 8 - 10 Недели
P/N: 99004-20-011-28687, Type: PKH-DN10-112A Zn € 261.65 13 - 15 Недели
BKH-DN25-SAE420 M-112A Zn € 319.93 9 - 11 Недели
NDV DN20, G 1" € 212.14 7 - 9 Недели
BKH-DN16-G1/2-4448 € 471.91 8 - 10 Недели
49764 / MKHP420-G2"-DN50-442A € 1273.34 11 - 13 Недели
93605-00-000-52318 / DN13-g8-3KH € 255.76 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

MHA Zentgraf Топчести вентили

MHA ZENTGRAF е компанија која е специјализирана за обезбедување топчести вентили и додатоци за разни индустриски апликации. Нивните производи се достапни во различни големини, дизајни и материјали за да ги задоволат меѓународните стандарди и барања. Со над 30.000 топчести вентили и додатоци на залиха, MHA ZENTGRAF гарантира дека клиентите имаат пристап до широк спектар на производи за избор.

Топчести вентили од MHA ZENTGRAF се дизајнирани да издржат притисоци до 2.000 бари, и тие доаѓаат во повеќе од 15 типови на поврзување. Овие вентили може да се користат и за течности и за гасови, што ги прави разноврсни и погодни за разни апликации. Топчестите вентили се достапни во челик или нерѓосувачки челик (AISI 316Ti/L) како стандард, но исто така се достапни и специјални материјали како Дуплекс, Супердуплекс и Хастелој.

Компанијата нуди различни видови топчести вентили за да одговараат на различни апликации. Тие вклучуваат 2-насочни топчести вентили, 3-насочни топчести вентили, 4-насочни топчести вентили, топчести вентили за монтирање на колектор, комбинации на топчести вентили, безбедносни блокови на акумулаторот, топчести вентили за изоцијанат, топчести вентили со највисок притисок, топчести вентили за гас, топчести вентили за бои и лакови и топчести вентили со дупки за вентилација.

MHA ZENTGRAF, исто така, обезбедува голем број на додатоци за нивните топчести вентили. Тие вклучуваат уреди за заклучување, држела и рачки, активатори, одвојувања, прекинувачи за ограничување и близина, комплети за склопување и прирабници за поврзување. Овие додатоци може да се користат за проширување на функционалноста на топчестите вентили и подобрување на нивните перформанси.

Производите и услугите на компанијата се достапни на глобално ниво преку нивните продажни канцеларии во различни региони, вклучувајќи меѓународни, централна Европа, Северна Америка, Кина и Индија. Клиентите исто така можат да пристапат до нивниот каталог и брошури за топчести вентили за да го видат нивниот широк спектар на производи.

MHA ZENTGRAF има за цел да обезбеди уникатен квалитет на производот и извонредна услуга за своите клиенти. Со нивниот огромен инвентар на топчести вентили и додатоци, тие можат да се грижат за разни индустриски апликации и да обезбедат навремена испорака на нивните производи.

Ознаки на брендот

MHA