Mha zentgraf 24040 / BKH-G3/8 - DN10 112A 2/2-насочен топчест вентил

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Mha Zentgraf 24040 / BKH-G3/8 - DN10 112A 2/2-насочен топчест вентил по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 24040 / BKH-G3/8 - DN10 112A , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 24040 / BKH-G3/8 - DN10 112A како и сите производи на Mha Zentgraf од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mha Zentgraf . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MKHP SAE/SAEFS210 – DN 32 M10 € 479.64 8 - 10 Недели
P/N: 99004-20-011-28687, Type: PKH-DN10-112A Zn € 261.65 13 - 15 Недели
BKH-DN25-SAE420 M-112A Zn € 319.93 9 - 11 Недели
NDV DN20, G 1“ € 212.14 7 - 9 Недели
BKH-DN16-G1/2-4448 € 471.91 8 - 10 Недели
BKH-DN6-G1/4-442A € 352.29 13 - 15 Недели
49764 / MKHP420-G2 - DN 50 € 1682.58 9 - 11 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mha Zentgraf
Земја
Број на дел 24040 / BKH-G3/8 - DN10 112A
Внатрешен код 3593255

Технички спецификации

Тежина 0.52

Ознаки на брендот

MHA

Топчести вентили