Mha Zentgraf - MKHP-DN50-SAEFS420 Lu -1128 Коментари

4

★★★★★

5

1

4

1

3

1

2

0

1

0

Дарко Божиновски

Добар квалитет, купете без двоумење. Производот недостасуваше од пакетот. Ви благодариме на продавачот.

2023-07-25 19:58:06

Славчо Ѓорѓевски

Нема друг производ со овој квалитет по оваа цена. Но, ве молиме, повторно не работи со оваа компанија за испорака. Оригиналниот пакет на производот беше ставен во друга кутија и беше испратен на тој начин. Пакувањето беше убаво.

2023-05-20 15:43:25

Ненад Манчевски

Производот е прилично добар за цената.Семно испорака. Пакувањето можеше да биде подобро на продавачот.

2023-05-20 10:52:46