Mha Zentgraf - NDRV-G3/4 - DN 16 / 28978 Коментари

4.3

★★★★★

5

2

4

0

3

1

2

0

1

0

Марјан Арсовска

Како личност која го користи производот и е многу задоволен, решив да го купам предметниот уред како резултат на моето долго истражување и уште еднаш потврдив колку се точни моите одлуки. Прво од сите, благодарам за супер брзата испорака. Пакувањето можеше да биде подобро

2023-08-02 11:56:38

Огнен Костовски

Цените на продавачот се многу добри за многу производи, како и за овој производ. Пакувањето можеше да биде подобро

2023-07-25 20:02:56

Христијан Симовски

Цените на продавачот се многу добри за многу производи, како и за овој производ. Берза испорака. Производот недостасуваше од пакетот. Продавачот беше многу корисен во сè, од нарачка до испорака.

2023-05-20 15:43:44