Micro detectors / diell AE1/CP-1A84 Индуктивен сензор

AE1/CP-1A84

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BV6/00-0E € 208.28 11 - 13 Недели
BX10SR/0A-HB6A79 € 862.74 11 - 13 Недели
BX80A/1P-1A € 590.44 11 - 13 Недели
BX80S/10-1A € 534.27 17 - 19 Недели
SBCR03/S-AM € 622.12 9 - 11 Недели
FARS/BP-1E € 180.53 9 - 11 Недели
Q50ID/0T-0A € 173.51 11 - 13 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro Detectors / Diell
Земја
Број на дел AE1/CP-1A84
Внатрешен код 2679417
Технички спецификации Индуктивен сензор M8 заштитен NC/PNP кабел 3м аксијален Работна температура -25° C... +70° C
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Micro Detectors / Diell AE1/CP-1A84 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот AE1/CP-1A84 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот AE1/CP-1A84 како и сите производи на Micro Detectors / Diell од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro Detectors / Diell . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Microdetectors

DIELL

Сензори, активатори и енкодери