Micro detectors / diell AH6/AP-2AAN Индуктивен сензор

AH6/AP-2AAN

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BV6/00-0E € 208.28 11 - 13 Недели
BX10SR/0A-HB6A79 € 862.74 11 - 13 Недели
BX80A/1P-1A € 590.44 11 - 13 Недели
BX80S/10-1A € 534.27 17 - 19 Недели
SBCR03/S-AM € 622.12 9 - 11 Недели
FARS/BP-1E € 180.53 9 - 11 Недели
Q50ID/0T-0A € 173.51 11 - 13 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro Detectors / Diell
Земја
Број на дел AH6/AP-2AAN
Внатрешен код 2679495
Технички спецификации Индуктивен сензор D6,5 mm LD краток заштитен NO/PNP 2m ПВЦ кабелски врски Одобренија CE UR II 3G Ex NA IIC T5 Gc II 3D екс TC IIIB T90° C DC ЕМС компатибилност IEC 60947-5-2 Шок и вибрации Вибрации IEC 60068-2-6 /Шок IEC 60068-2-27 Генерички податоци Димензии Ø6,5/L = 35,5mm Работна температура -25° C... +70° C Механичка заштита IP67
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Micro Detectors / Diell AH6/AP-2AAN по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот AH6/AP-2AAN , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот AH6/AP-2AAN како и сите производи на Micro Detectors / Diell од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro Detectors / Diell . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Microdetectors

DIELL

Сензори, активатори и енкодери