Micro detectors / diell AK1/AP-2A сензор

AK1/AP-2A

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BV6/00-0E € 208.28 11 - 13 Недели
BX10SR/0A-HB6A79 € 862.74 11 - 13 Недели
BX80A/1P-1A € 590.44 11 - 13 Недели
BX80S/10-1A € 534.27 17 - 19 Недели
SBCR03/S-AM € 622.12 9 - 11 Недели
FARS/BP-1E € 180.53 9 - 11 Недели
Q50ID/0T-0A € 173.51 11 - 13 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro Detectors / Diell
Земја
Број на дел AK1/AP-2A
Внатрешен код 2069944
Технички спецификации Индуктивен сензор M18 незаштитен NO/PNP кабел 2m аксијален Индуктивен сензор M18 x 1 Опсег на откривање: 8 mm [nf] Работен напон: 10-30 V DC Излезна функција: НЕ PNP Степен на заштита: IP67 Фреквенција на префрлување: 600 Hz Врска: 2 m ПВЦ кабел
Тежина 0.1

Опис

Набавете го производот Micro Detectors / Diell AK1/AP-2A по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот AK1/AP-2A , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот AK1/AP-2A како и сите производи на Micro Detectors / Diell од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro Detectors / Diell . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

Microdetectors

DIELL

Сензори, активатори и енкодери