Micro-measurements 326-DFV 1000 FT (MMF006503) КАБЕЛ 3КОНД 26AWG 1000'

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Micro-Measurements 326-DFV 1000 FT (MMF006503) КАБЕЛ 3КОНД 26AWG 1000' по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 326-DFV 1000 FT (MMF006503) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 326-DFV 1000 FT (MMF006503) како и сите производи на Micro-Measurements од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro-Measurements . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MMF006678 € 222.83 27 - 29 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro-Measurements
Земја
Број на дел 326-DFV 1000 FT (MMF006503)
Внатрешен код 4866573

Технички спецификации

Технички спецификации 3 проводнички кабел со повеќе проводници 26 AWG 1000.0' (304.8m)
Тежина 2

Каталози

Ознаки на брендот

Сензори, мерачи, оптоварувачки ќелии и трансдуцери