Micro-measurements CEA-06-125WT-120

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Micro-Measurements CEA-06-125WT-120 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот CEA-06-125WT-120 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот CEA-06-125WT-120 како и сите производи на Micro-Measurements од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro-Measurements . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MMF006678 € 222.83 27 - 29 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro-Measurements
Земја
Број на дел CEA-06-125WT-120
Внатрешен код 4892912

Технички спецификации

Тежина 1

Каталози

Ознаки на брендот

Сензори, мерачи, оптоварувачки ќелии и трансдуцери