Micro-measurements MMF006484

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Micro-Measurements MMF006484 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MMF006484 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MMF006484 како и сите производи на Micro-Measurements од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro-Measurements . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MMF006678 € 222.83 27 - 29 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro-Measurements
Земја
Број на дел MMF006484
Внатрешен код 1468458

Технички спецификации

Технички спецификации 34 AWG Цврста жица за прицврстување 500,00 '(152,4 м)
Тежина 4.53592

Каталози

Ознаки на брендот

Сензори, мерачи, оптоварувачки ќелии и трансдуцери