Micro-measurements MMF404946 / CEA-06-250US-350 сензор за мерење на напрегање

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Micro-Measurements MMF404946 / CEA-06-250US-350 сензор за мерење на напрегање по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MMF404946 / CEA-06-250US-350 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MMF404946 / CEA-06-250US-350 како и сите производи на Micro-Measurements од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Micro-Measurements . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MMF006678 € 222.83 27 - 29 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Micro-Measurements
Земја
Број на дел MMF404946 / CEA-06-250US-350
Внатрешен код 4732922
Прилагоден код 9031.80.8085

Технички спецификации

Технички спецификации сензор за мерење на напрегање секој пакет содржи 5 сензори
Тежина 0.1

Каталози

Ознаки на брендот

Сензори, мерачи, оптоварувачки ќелии и трансдуцери