Mindman 6210300120000

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Mindman 6210300120000 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 6210300120000 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 6210300120000 како и сите производи на Mindman од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Mindman . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MACP401-10A-D € 264.33 10 - 12 Недели
MCJA-22-63-25 € 199.76 10 - 12 Недели
MCGB-03-12-20 € 188.15 10 - 12 Недели
MP43P-04-F3 € 175.67 10 - 12 Недели
MCGB-03-20-30-BSP € 310.93 6 - 8 Недели
MAFR401-15A-G € 174.09 10 - 12 Недели
MACP401-10A-D (fine filter) € 261.61 10 - 12 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Mindman
Земја
Број на дел 6210300120000
Внатрешен код 4806791
Прилагоден код 8421.99

Технички спецификации

Технички спецификации Mindman, уметност 6210300120000, црна заштита чувар до MACP300L
Тежина 0.4

Каталози

Ознаки на брендот

Mindman Pneumatics

Цилиндри, Вентили, Активатори и Grippers