Misumi AZCH100-100-M16 SHIELD ТИП уретан "AZCM" D.100 LG.100 M16 црн оксид, етер Полиурена SHORE A70

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Misumi AZCH100-100-M16 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот AZCH100-100-M16 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот AZCH100-100-M16 како и сите производи на Misumi од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Misumi . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MYKP 38-170 € 427.43 5 - 7 Недели
LHFSWM40 € 269.47 5 - 7 Недели
LHSSWC25 € 217.59 6 - 8 Недели
SFAZ16-800-F18-B15-PMC10-NSC8-SC15 € 200.68 5 - 7 Недели
XKNEJ40 € 198.36 6 - 8 Недели
XBW-56C3-16-25 € 335.41 8 - 10 Недели
MYAP38-160 € 477.35 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Misumi
Земја
Број на дел AZCH100-100-M16
Внатрешен код 198537

Технички спецификации

Тежина 0.376

Каталози

Ознаки на брендот

Индустриски компоненти