Misumi BGCC6800DD-20

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Misumi BGCC6800DD-20 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BGCC6800DD-20 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BGCC6800DD-20 како и сите производи на Misumi од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Misumi . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MYKP 38-170 € 427.43 5 - 7 Недели
LHFSWM40 € 269.47 5 - 7 Недели
LHSSWC25 € 217.59 6 - 8 Недели
SFAZ16-800-F18-B15-PMC10-NSC8-SC15 € 200.68 5 - 7 Недели
XKNEJ40 € 198.36 6 - 8 Недели
MYAP38-160 € 477.35 7 - 9 Недели
HZP-4 € 1952 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Misumi
Земја
Број на дел BGCC6800DD-20
Внатрешен код 2026296

Технички спецификации

Тежина 0.074

Каталози

Ознаки на брендот

Индустриски компоненти