Misumi BGREB6901ZZ

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Misumi BGREB6901ZZ по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BGREB6901ZZ , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BGREB6901ZZ како и сите производи на Misumi од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Misumi . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MYKP 38-170 € 427.43 5 - 7 Недели
LHFSWM40 € 269.47 5 - 7 Недели
LHSSWC25 € 217.59 6 - 8 Недели
SFAZ16-800-F18-B15-PMC10-NSC8-SC15 € 200.68 5 - 7 Недели
XKNEJ40 € 198.36 6 - 8 Недели
MYAP38-160 € 477.35 7 - 9 Недели
HZP-4 € 1952 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Misumi
Земја
Број на дел BGREB6901ZZ
Внатрешен код 4866649

Технички спецификации

Технички спецификации Двоен кружен прирабнички лежиште D12
Тежина 0.157

Каталози

Ознаки на брендот

Индустриски компоненти