Misumi HZP-4 рака Прес

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 1952 7 - 9 Недели

qr_code
Набавете го производот Misumi HZP-4 рака Прес по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HZP-4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HZP-4 како и сите производи на Misumi од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Misumi . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MYKP 38-170 € 427.43 5 - 7 Недели
LHFSWM40 € 269.47 5 - 7 Недели
LHSSWC25 € 217.59 6 - 8 Недели
SFAZ16-800-F18-B15-PMC10-NSC8-SC15 € 200.68 5 - 7 Недели
XKNEJ40 € 198.36 6 - 8 Недели
HZP-4 € 1952 7 - 9 Недели
S1-Y-80 € 175.61 15 - 17 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Misumi
Земја
Број на дел HZP-4
Внатрешен код 4845538

Технички спецификации

Тежина 8

Каталози

Ознаки на брендот

Индустриски компоненти