Misumi PHSCM6 Род Крај Лежишта / Стандард

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Misumi PHSCM6 Род Крај Лежишта / Стандард по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот PHSCM6 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот PHSCM6 како и сите производи на Misumi од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Misumi . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
MYKP 38-170 € 427.43 5 - 7 Недели
LHFSWM40 € 269.47 5 - 7 Недели
LHSSWC25 € 217.59 6 - 8 Недели
SFAZ16-800-F18-B15-PMC10-NSC8-SC15 € 200.68 5 - 7 Недели
XKNEJ40 € 198.36 6 - 8 Недели
MYAP38-160 € 477.35 7 - 9 Недели
HZP-4 € 1952 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Misumi
Земја
Број на дел PHSCM6
Внатрешен код 546119
Прилагоден код 84833080

Технички спецификации

Тежина 0.02

Каталози

Ознаки на брендот

Индустриски компоненти

Ознаки на производи

PHSCM6