Misumi - PSFRR10-100-B31-S4-FC9-G6 Коментари

4.8

★★★★★

5

3

4

1

3

0

2

0

1

0

Ѓоко Китановски

Производот за перформанси на цените ги дава своите пари во вредност. Берза испорака. Ви благодарам за убавото пакување. Продавачот беше многу заинтересиран

2023-07-29 22:15:50

Никола Николовски

Пакувањето можеше да биде подобро да ви се одвива Enapart

2023-07-25 16:45:29

Влатко Митевски

Производот е навистина одличен, исто како што очекував. Имаше само еден проблем, а тоа беше рамнодушноста на карго -компанијата. Производот дојде во првобитната кутија и непроменети.

2023-06-10 07:25:24

Влатко Манчевски

Нема друг производ на овој квалитет по оваа цена.

2023-05-24 19:47:45