Motovario 4011437 ПОТТИКНЕ МЕНУВАЧ

4011437

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 1220.97 8 - 10 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел 4011437
Внатрешен код 4760366
Технички спецификации Х063 68.00 200*24 40*80 Б3 МВ Серија = H/поттикне опрема = PAM H/T-нога/063/пренос (i) = 68.00 ABM.погонска страна = Ø200x24 (IEC90 B5) /ABM.Излезно вратило = Ø40x80/Позиција на инсталација = B3 RAL 5010 сина *** Спецификација*** CX подмачкување = ISO VG220 минерално масло
Тежина 33.26

Опис

Набавете го производот Motovario 4011437 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 4011437 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 4011437 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи