Motovario 4176398 - txf002 p140*11 140/11*23 b5 cm mv

4176398 - TXF002 P140*11 140/11*23 B5 CM MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел 4176398 - TXF002 P140*11 140/11*23 B5 CM MV
Внатрешен код 4873705
Прилагоден код 84834051
Технички спецификации Прилагодување = TX/F прирабница/002/PAM/макс.мин-1 = 880.00/мин. мин-1 = 170.00 ABM.Погонска страна=Ø140x11 (IEC63 B5) /ABM.Излезна прирабница = Ø140/ABM.Излезно вратило = Ø11x23 Позиција на инсталација = B5/Прилагодување на брзината = Рачно/POS.1/Брзина -Прилагодување тркало или скала Рал 5010 сина
Тежина 2.5

Опис

Набавете го производот Motovario 4176398 - TXF002 P140*11 140/11*23 B5 CM MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 4176398 - TXF002 P140*11 140/11*23 B5 CM MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 4176398 - TXF002 P140*11 140/11*23 B5 CM MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи