Motovario 6526383-032 / nmrv 040 Редуктор

6526383-032 / NMRV 040

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел 6526383-032 / NMRV 040
Внатрешен код 4788405
Технички спецификации 4002578 NMRV040 40,0 090*11 18 ВО МВ завртки = PAM NMRV/040/превод (i) = 40.00/ABM.Страна на возење = Ø90x11 (IEC63 B14) Дим.Излезно шупливо вратило = Ø18/Позиција на инсталација = U/RAL 5010 сина
Тежина 0.29

Опис

Набавете го производот Motovario 6526383-032 / NMRV 040 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 6526383-032 / NMRV 040 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 6526383-032 / NMRV 040 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи