Motovario aesu3e047r507ln2e Мотор

AESU3E047R507LN2E

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел AESU3E047R507LN2E
Внатрешен код 4676370
Технички спецификации ЧИ, Т.Е. 3,4П-5,5KW, Ф132.400-50, Б5, НДФ, УЛ Мотор = трифазен/132S/4/5,5 kW/S1/IE3 леано железо - монтирано со прирабница Стандарди = CE-UL одобрени воз. Канада/400/690-460 V/50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55 Термичка заштита = 3x PTC термистори 150° C/B5/механички дизајн = Не се одвојуваат нозе/Ø300 Ø38x80/Само-вентилиран TEFC/RAL 7032 сиво-C3
Тежина 72

Опис

Набавете го производот Motovario AESU3E047R507LN2E по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот AESU3E047R507LN2E , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот AESU3E047R507LN2E како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи