Motovario b083uc 45,44 250*28 40 v6 mv

B083UC 45,44 250*28 40 V6 MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел B083UC 45,44 250*28 40 V6 MV
Внатрешен код 4804033
Технички спецификации МВ_ОНБА Б083УЦ 45,44 250*28 40 В6 МВ Спирален наклон опрема = PAM B/083/U Универзален/C шупливо вратило/сооднос на пренос (i) = 45.44 ЗАТЕМНУВАЊЕ. Страна на погонот = Ø250x28 (IEC100-112 B5) /Излезно вратило = Ø40/Позиција на инсталација = V6 Рал 5010 сина *** Спецификација*** НА подмачкување = Минерално масло ISO VG220
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Motovario B083UC 45,44 250*28 40 V6 MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот B083UC 45,44 250*28 40 V6 MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот B083UC 45,44 250*28 40 V6 MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи