Motovario b083uc 73,14 200*24 40 b6 mv

B083UC 73,14 200*24 40 B6 MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел B083UC 73,14 200*24 40 B6 MV
Внатрешен код 4813098
Технички спецификации 4066661 Б083УЦ 73,14 200*24 40 Б6 МВ Спирален наклон опрема = PAM B/083/U Универзален/C шупливо вратило/сооднос на пренос (i) = 73.14 Големина погонска страна = Ø200x24 (IEC90 B5) /Излезно вратило = Ø40/Позиција на инсталација = B6/RAL 5010 сина *** Спецификација*** НА подмачкување = Минерално масло ISO VG220
Тежина 34.47

Опис

Набавете го производот Motovario B083UC 73,14 200*24 40 B6 MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот B083UC 73,14 200*24 40 B6 MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот B083UC 73,14 200*24 40 B6 MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи