Motovario h042 23,15 160*14 19*38 b3 mv

H042 23,15 160*14 19*38 B3 MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел H042 23,15 160*14 19*38 B3 MV
Внатрешен код 4851594
Технички спецификации MV_CXBA H042 23.15 160*14 19*38 Б3 МВ Серија = H/поттикне опрема = PAM H/T-нога/042/превод (i) = 23.15 ABM.погонска страна = Ø160x14 (IEC71 B5) /ABM.Излезно вратило = Ø19x38/Позиција за инсталација = B3 Рал 5010 сина *** Спецификација*** CX подмачкување = ISO VG220 минерално масло
Тежина 4

Опис

Набавете го производот Motovario H042 23,15 160*14 19*38 B3 MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот H042 23,15 160*14 19*38 B3 MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот H042 23,15 160*14 19*38 B3 MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи