Motovario ha33 657,20 140*11 20*40 u mv

HA33 657,20 140*11 20*40 U MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 597.55 5 - 7 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел HA33 657,20 140*11 20*40 U MV
Внатрешен код 4797697
Технички спецификации 8004131-002Ч 4057914 ХА33 657.20 140*11 20*40 ВО МВ Серија = HA/поттикне тркала = ПАМ H/T-нога/A33/пренос (i) = 657.20 ABM.погонска страна = Ø140x11 (IEC63 B5) /ABM.Излезно вратило = Ø20x40/Позиција на инсталација = U RAL 5010 сина *** Спецификација*** CX подмачкување = ISO VG220 минерално масло
Тежина 5.67

Опис

Набавете го производот Motovario HA33 657,20 140*11 20*40 U MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HA33 657,20 140*11 20*40 U MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HA33 657,20 140*11 20*40 U MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи